2020-08-23 686 浏览
见openrice有特价餐($49),试一试啦,点知中晒伏。首先落order要求12:45取餐,结果12:22已经收到通知话做好,咁我set取餐时间的意义系乜???然后,成袋食物交俾我原来要自己执餐具又唔出声,好彩我自己office有环保餐具啫。最过份系个餐错左一半! 和风抄手变左红油抄手,我就系唔食辣先拣和风,结果焗住食辣(仲要好多辣椒油,好辣)。跟餐要珍珠奶茶,一饮发觉加左料系「珍珠」「椰果」奶茶,乜咁客气呀😑 然后叫左「走冰走甜」,结果无走过冰无走过甜,你俾少冰少甜我都可以算数啰,而家成杯野饮甜到唔落倒左。面线、田园锅贴虽然无俾错,但由于太早已经做起,加上杯冻饮放埋一齐,拎餐已经冻左一半,麻麻地好食。堂食八方无事嘅,但外卖唔好用app啰,真心失望,唔会再食。

堂食八方无事嘅,但外卖唔好用app啰,真心失望,唔会再食。
2020-08-18
外卖自取