2024-01-12 299 浏览
我最中意周围揾美食!呢间餐厅听过好多次朋友介绍,今次lunch决定黎试下佢!。😋😋😋@@@娃娃菜,肠仔,脆肉瓜全部食材都非常大块,有诚意。全部都新鲜送出。好快就熟,点少少孜然粉,味道更上一层楼。另外配有沙律,渍物,面豉汤,甜品或咖啡。好滋味。@@@乐天澳洲和牛🍽️🍽️主打足料!🍅一上枱就已经疯狂打卡,都算性价比高既选择,肉质够嫩滑,人人喜爱。♥️♥️,其中包括了多种部位的牛肉牛赤肉色泽鲜艳,肉质鲜嫩,和牛腹肉更加脂肪丰富,口感醇厚,美国封门柳则为套餐增添了一份美味的变化,肉质韧劲十足,口感丰富。@@@生蚝,带子,大虾,多春鱼烧肉生蚝🦪,真系每次食嘅时候都觉得自己好似去咗海边咁,入口即溶嘅口感加上啲海水嘅鲜味🌊,真系好正😋。而家讲到带子🐚,真系一个唔可以错过嘅海鲜,肉质弹牙,烧得啱啱好嘅时候,一啖入口就饱满哂🤤。大虾🦐嘅部分,就算系一个充满活力同新鲜感嘅海鲜,虾肉爽口,烧烤出嚟嘅香味仲可以令到晒成间餐厅都充满晒海鲜嘅香气🏡。多春鱼🐟就更加唔洗讲,鱼肉既细腻又充满弹性,微微嘅炭烧味道同鱼嘅鲜甜完美地结合埋一齐,真系令人一次又一次回味👍。如果你钟意食海鲜嘅话,呢啲烧肉生蚝,带子,大虾,多春鱼绝对系你
@@@娃娃菜,肠仔,脆肉瓜
@@@乐天澳洲和牛
@@@生蚝,带子,大虾,多春鱼
烧肉生蚝🦪,真系每次食嘅时候都觉得自己好似去咗海边咁,入口即溶嘅口感加上啲海水嘅鲜味🌊,真系好正😋。而家讲到带子🐚,真系一个唔可以错过嘅海鲜,肉质弹牙,烧得啱啱好嘅时候,一啖入口就饱满哂🤤。大虾🦐嘅部分,就算系一个充满活力同新鲜感嘅海鲜,虾肉爽口,烧烤出嚟嘅香味仲可以令到晒成间餐厅都充满晒海鲜嘅香气🏡。多春鱼🐟就更加唔洗讲,鱼肉既细腻又充满弹性,微微嘅炭烧味道同鱼嘅鲜甜完美地结合埋一齐,真系令人一次又一次回味👍。如果你钟意食海鲜嘅话,呢啲烧肉生蚝,带子,大虾,多春鱼绝对系你嘅不二之选,每一口都系一种享受,一种对味蕾嘅满足🥰。下次有机会嘅话,记得一定要试下,保证令你难以忘怀嘅美味体验👅!

呢间餐厅真系要赞!如果你都想试下抵食好食既日本菜,千万唔好错过。🤗