2020-03-06 565 浏览
好多时肯表态嘅都系小店,但系支持黄店还支持黄店,好唔好食先系重点。而今次食到呢间系唔好食既。环境来讲系几靓嘅,钟意打卡嘅人一定会中宜。坐得唔算好迫,加分。但坐得靓有咩用,嘢食真系唔得。【oreo milkshake】奶昔呢样嘢都好难错,但系呢杯系我人生饮过最难饮嘅奶昔。唔知老细系省时间几杯一齐打?定系发紧梦?入边嘅材料比例错晒,我收到呢杯嘢饮唔够5分钟,佢已经变成一杯奶水。正常唔会系咁啰。系落得太少雪糕,定系冇雪糕?定系个雪糕唔够冻?一嚟就收到杯咁嘅嘢真系好失望。系完全不能够接受。如果偶尔一杯半杯系咁样嘅质素,我应该去买六合彩。【鲜虾珍珠带子risotto】味道非常单调,唔够调味,未到冇层次,佢食落似系用水煮咁淡。饭粒口感麻麻。剩系得一只虾,同埋少量嘅珍珠带子,令到成碟饭非常单调。【野菌risotto】看图都可以睇得出,又系一碗非常单调嘅饭。问题同上面𠮶啲一样,我两碟都有食到,其实冇乜分别,小小冇诚意。总结,可能我真系咁好彩,成日遇到啲唔好食嘅黄店,最惊喜嘅系,咁餐最难食嘅,竟然系最难出错嘅oreo milkshake。其实价钱唔算贵,但系呢餐,真系唔得。

但坐得靓有咩用,嘢食真系唔得。

【oreo milkshake】

【鲜虾珍珠带子risotto】