2019-12-21
🍜 蕃茄牛肉面 $65﹟超有份量既牛肉面, 足足有成4大旧牛肉, 都够入味, 旧旧都厚切, 目测有1cm厚🤩重点系佢整得超级超级软腍, 入口即溶咁济🥰🥰而d面呢, 粗幼度适中, 个人认为软硬度都岩岩好,有d咬口🤔加上个蕃茄汤好够味👍欣赏佢个汤底系水得黎但又有香浓既茄味🍅令到d面都吸收到个汤底既精华😋依个价钱食到咁有水准既食物, 直头物超所值呀🤟🐔 盐酥鸡 $38﹟热辣辣既炸鸡鸡, 炸到外层松脆, 又唔会话食到刮嘴仔🤗入面既鸡肉亦保持住鲜嫩, 唔会鞋飒飒, 啖啖肉👍仲有神奇既野系佢张吸油纸系既油渍只有好少好少, 所以食落唔会食到腻既感觉🙆🏻♀️🙆🏻♀️🍳 肉松蛋饼 $39﹟肉松味就够晒, 但略嫌觉得蛋味唔够出同埋有d咸🤔🤔但块蛋饼都算有d烟韧感☺️
🐔 盐酥鸡 $38
🍳 肉松蛋饼 $39