2019-06-10 129 浏览
同屋企人食饭, 一入座先送一份和牛拚盆, 有齐不同部位, 俾客人试到钟意边个部位再加点, 牛裙边, 牛三角, 牛肩胛都好香牛味, 油花充足, 食得出系日本产和牛, 去得任食烧肉, 就算俾澳洲和牛我都觉预左, 但呢间用真正日本和牛, 实在良心食店另外烧蚝用原只日本蚝, 而非桶蚝, 诚意可嘉, 其余扇贝,青口, 添上少少牛油, 都鲜味十足, 推介,唯独海虾有其中一两只肉质唔够爽口, 有待改进本应只为配角的猪肉鸡肉亦出色, 果个大大块ge 黑毛猪好有惊喜, 问完员工得悉系来自伊比利, 货源稀有, 只会不定期供应, 一定要尼碰运气食下刺身好多款式, 螺贝 赤贝好食, 三文鱼超厚身其余小食, 炸芋头, 榴梿球, 芝士鱼蛋都有水准整体尼讲, 都非常推介呢间餐厅
刺身好多款式, 螺贝 赤贝好食, 三文鱼超厚身
其余小食, 炸芋头, 榴梿球, 芝士鱼蛋都有水准
整体尼讲, 都非常推介呢间餐厅

2019-06-10
  • 刺身