2021-01-03
宜家疫情时候😷唔可以再好似以前咁好放肆系条街到饮野但经过呢个舖头比佢简而精嘅装修吸引左🤩望落好似宜家啲cafe咁,好简单开头仲以为佢系卖咖啡个啲,但原来都系手摇🥤佢有趣之处系有落单4步曲👇🏻🤣茶底🍵👉🏻toppings👉🏻甜度👉🏻冰量🧊而唔会好似坊间嘅手摇店咁match晒比你🤔同时间,佢茶底个价钱💰本身都唔算好贵,就算加左toppings都唔会话贵左好多,分分钟仲平过出面嘅手摇舖头👀==============================🥤RealT @realt.ea📍荃湾荃兴径25号安富大厦地下B号舖 ==============================1️⃣【蓝莓乳酪牛奶】$35虽然佢地主打茶类🍵,但小编🤓就比蓝莓乳酪牛奶🍼吸引左佢唔系main menu到,而系系d promotion咁show出黎,唔知佢系咪净系last一段时间就无🤔一见到杯野饮就觉得好靓😍好有层次感咁😂杯野饮靓到有个唔识嘅auntie问我呢杯系咩黎😂呢杯小编🤓叫左微甜,个人觉得甜度岩岩好👍🏻而且饮落都有打碎左嘅蓝莓籽,唔系现成蓝莓汁个种加工调整出黎嘅味😋(🔥 怒饮指数:8/10)===========
开头仲以为佢系卖咖啡个啲,但原来都系手摇🥤
佢有趣之处系有落单4步曲👇🏻🤣
茶底🍵👉🏻toppings👉🏻甜度👉🏻冰量🧊
而唔会好似坊间嘅手摇店咁match晒比你🤔
🥤RealT @realt.ea
📍荃湾荃兴径25号安富大厦地下B号舖
1️⃣【蓝莓乳酪牛奶】$35
虽然佢地主打茶类🍵,但小编🤓就比蓝莓乳酪牛奶🍼吸引左
一见到杯野饮就觉得好靓😍好有层次感咁😂
杯野饮靓到有个唔识嘅auntie问我呢杯系咩黎😂
呢杯小编🤓叫左微甜,个人觉得甜度岩岩好👍🏻
(🔥 怒饮指数:8/10)
🔥评分:
环境:8/10