2018-04-23 35 浏览
今日同屋企人去打边边,但系我哋又想食鸡煲,所以拣咗一间先食鸡煲,然后打边炉边既。一去到,就生果盘,好甜啦!之后就有个鸡煲,因为屋企人太唔食得辣,所以我哋带叫咗个BB辣啦,但系都几入味,尤其啲洋葱,真系好好食。食完鸡煲之后,就去到打边边嘅重头戏,每个海鲜拼盘都真系好澎湃,最正就系除咗蟹、生蚝、贵妃旁之外,其余嘅海鲜都可以追加㗎 ,真系好抵呀。特别一赞个汤底,系水果汤底,真系超级正!!第一次食西瓜汤底,感觉好新颖,真系估佢唔到原来甘甜,到最后尾食到再加上啲海鲜,真系甜到不得晒了。好多配料仲可以无限追加,真系食到满肚肠肥,捧住个肚走。除咗鸡煲加打边炉边之外, 最good饭后甜品都好有惊喜,炖蛋白好滑,又唔会太甜。成餐都食得好开心
好多配料仲可以无限追加,真系食到满肚肠肥,捧住个肚走。