2023-04-26
今日喺元朗做嘢,得一个人,谂住简简单单食个burger,所以拣咗呢间汉堡小店。小店应该主打外卖,仲见佢外卖有九折,所以堂食唔太多人,一入内就有张高枱,啱晒我呢啲一人前。😆😆马森至尊因为太多款式,花都眼乱,我拣咗Menu上第一个,净系睇图就知系signature dish, 等咗大约10分钟左右,嚟到真系有啲吓亲,足足有几层嘅馅料,一啖系咬唔晒,芝士肠、烟肉、洋葱、生菜、蕃茄、炒蛋、仲有手打牛肉,加埋千岛酱,睇到已经流晒口水,十分足料又juicy, 味道当然亦100分,食完饱到上心口。😍😍另外套餐再加左$9 薯条配黑松露酱,食burger梗系要配薯条啦,黑松露酱系我至爱❤️食咗个咁丰富嘅汉堡,最后套餐饮品拣咗冻美式咖啡,非常满足☺️☺️👍👍
马森至尊