2023-06-25
喺附近返工 听同事讲呢一间连啲汤系可以饮既饺子! 位于油街重现附近 可以买完过去油街chill都得🤤 铺头干净企理 麻雀虽小 五脏俱全! 有齐嘢饮嘢食,同埋配料😍泡菜鲜肉煎饺(6只)$50必叫泡菜鲜肉煎饺😍 皮薄馅多! 劲大嚿馅! 超多猪肉同埋泡菜! 煎饺佢仲配左特制煎饺醋 啲醋唔系普通醋 唔会d醋完全抢左饺子既味 咖喱鲜肉煎饺(6只)$50超香咖喱味 钟意咖喱嘅一定要叫呢一个 juicy 到好似会留d咖喱出嚟咁😋😋 一如既往又系超大旧馅料! 真材实料 每一旧煎饺都劲大只 女仔要咬2啖先食得哂! 超推介煎饺😍😍紫菜鲜肉汤饺(6只)$52嚟到我最期待嘅汤饺😍 佢有两个汤底选择! 养颜无花果栗子腰果汤 或者 住家蕃茄肉碎汤😍 蕃茄肉碎一定系超正! 但系因为我太耐冇饮汤,所以想饮啲有营养嘅汤! 所以就拣咗无花果栗子腰果汤 佢系一个素汤 加左腰果会有肉汤既味🤣 超多料 多到食汤料都已经饱 只汤饺重大只过个煎饺 好似灌汤饺咁大只! 又系超多馅 紫菜鲜肉好衬个汤底 清清淡淡 好健康好fresh !
泡菜鲜肉煎饺(6只)$50
咖喱鲜肉煎饺(6只)$50
紫菜鲜肉汤饺(6只)$52
嚟到我最期待嘅汤饺😍 佢有两个汤底选择!
养颜无花果栗子腰果汤 或者 住家蕃茄肉碎汤😍