2019-10-24 123 浏览
平时极少会去国际展览中心,其实为左去欢乐天地朝圣,所以顺手揾食😂经过二楼,比其中一间餐厅个餐牌吸引住😍蕃茄浓汤系列🍅有几浓呀?等我试过😏见到份量都好大碗,所以我同吴生就叫左一碗,再加啲小食😋蕃茄浓汤螺丝粉配脆皮咸猪手:超浓浓浓浓浓茄味呀!🤩真系估佢唔到呀!汤底入面仲有成个蕃茄比埋你食!成碗螺丝粉食落去一啲都唔酸,带少少甜甜地既味😋劲开胃!绝对系值5个❤️脆皮咸猪手:脆嫩有𡁻口,再配埋佢跟既黄芥茉酱,超正👍🏻唔好睇佢得3件咁少,件件都大大件!抵食😎其他小食整体都有4❤️,较为普通既竟然系「薯丝虾配芝士」,而值得一赞既系「迷你春卷」,一食就知唔系翻炸,热辣辣、脆卜卜!超正👍🏻饮品方面,见佢餐牌有特饮,所以就叫左杯「菠萝蜜桃梳打」同埋「冻泡沫茶」,泡沫茶有惊喜!因为系红茶既关系,开头以为会好涩,点知原来又唔会㖞!抵赞👍🏻

见到份量都好大碗,所以我同吴生就叫左一碗,再加啲小食😋

蕃茄汤螺丝粉

脆皮咸猪手