2019-04-25 192 浏览
前排睇到网上介绍,今日终于慕名而黎试一下佢个蕃茄汤底。款式种类可以随意配搭,重可以拣钟意ga面底,够哂贴心👍🏻👍🏻👍🏻有选择困难症ga我,最后决定拣D唔使拣甘多ga款式,👇🏻👇🏻👇🏻一贝子大蚬加带子,非常足料👍🏻大蚬鲜甜,系2粒带子略嫌overcook咗,个汤虽然冇介绍所讲,啖啖都有蕃茄蓉,但系蕃茄味非常浓郁,会有D似浓味ga罗宋汤👆🏻👆🏻👆🏻慢煮麻辣瑞士汁鸡翼系咪慢煮我真系唔识分🙈🤣,但鸡肉算滑,唔算辣,开始食个阵只系似普通瑞士汁鸡翼,但之后个嘴慢慢会开始麻痺沙嗲猪腩肉我个人就好钟意,猪肉肥瘦岩岩好,有D似烧肉甘,食落好juicy,,加埋自家制ga沙嗲酱,味道非常好👍🏻👍🏻👍🏻最后一定要介绍e个自家制ga柠檬雪梨露,唔会太甜,酸酸甜甜甘,会令你非常开胃。总括黎讲,钟意蕃茄汤ga,绝对值得黎e间小店一试佢真材实料ga蕃茄汤底❗️
前排睇到网上介绍,今日终于慕名而黎试一下佢个蕃茄汤底。

一贝子

慢煮麻辣瑞士汁鸡翼