餐厅: 醉胡爐
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-04-20 190 浏览
💵优惠: 依家openrice book枱满$200可以免左指定汤底嘅钱😀.冬瓜花胶鸡翅锅🍈🐔呢度嘅汤底我食过最好食嘅火锅汤底!❤️朋友话食过卜卜蚬鲜蟹鱼汤汤底好好食,今次我哋试吓冬瓜花胶鸡翅锅!好夸张地成个锅摆左一整个大冬瓜,上面有大概半只鸡嘅鸡件,有好多花胶,同埋有翅😨🍲汤底店员特登叫我地试吓个汤底先,汤底非常清甜🤤鸡肉嫩滑,多肉少骨好有鸡味👍🏻花胶都好靓咬落无渣🥰.飞驒肉眼A5和牛 (小)$338小嘅有12件左右,两个人都够食,睇样已经见到佢好靓嘅雪花,肉脂分布好平均🥰肉质鲜嫩👍🏻手打虾滑 $98 手打墨鱼滑 $98虾滑好癫,入边有好多一粒粒原粒嘅虾,味道好鲜😍唔系求其打碎咗得少少虾就算👍🏻墨鱼丸亦都唔错,爽口弹牙🤤贵妃蚌 $48/只钟意食海鲜嘅要一试呢道嘅贵妃蚌,肥美肉厚😋呢度嘅食材新鲜又足料🤭真心系佛心价💵蔬菜拼盘 $58当初都系抱住唔想拣嘅心态嗌蔬菜拼盘,点知好惊喜,满满一篮有豆苗,冰菜,娃娃菜,生菜🥰好开心呢度有得食高级豆苗,另外打边炉嘅热门冰菜🤭一个𩠌满足晒几个愿望👏🏻汤底取决于一切,醉胡炉荣登我嘅打边炉榜首🥰

冬瓜花胶鸡翅锅🍈🐔

贵妃蚌 $48/只
贵妃蚌

蔬菜拼盘 $58
蔬菜拼盘

汤底取决于一切,醉胡炉荣登我嘅打边炉榜首🥰
冬瓜花胶鸡翅锅
飞驒A5肉眼和牛