2022-02-11
呢间以饮料为打主嘅小店,饮品种类繁多,咖啡、奶昔、乳酪、果汁、茶都有‼️仲有小食拣,买嚟当下午茶都几唔错☺️依家仲有Sica 应援😍❣️牛油果香蕉奶昔(M) $42两种味道唔会特别边只特出啲,味道好夹😋而且饮得出系真材实料🤩,就算唔太中意牛油果都接受到呢只味👍🏼中意奶昔嘅朋友值得一试🤤❣️芒果草莓汁 $38味道好浓郁🤩酸酸地嘅草莓加上甜甜地嘅芒果 味道超夹😆啖啖都系鲜榨果汁嘅味道,落足料👍🏼必试‼️❣️Juicy Mega Combo $58里面有鸡柳、单骨鸡翼、鸡软骨、鸡球,相当丰富😋全部即叫即炸,热辣辣又脆卜卜🤤单骨鸡翼食用方便又嫩,鸡软骨大大粒,鸡球有肉汁唔老,鸡柳都好嫩🤤仲可以点番茄酱或者芥末酱食 更惹味👍🏼❣️Juicy lunch $48Lunch set系拣一款主食(鸡翼/鸡柳/一口鸡)+薯条同饮品,我就拣左鸡柳,有4大条,内质鲜嫩👍🏼薯条冇落盐,薯仔味浓,可以点番茄酱或者芥末酱食会更美味😋
❣️牛油果香蕉奶昔(M) $42
❣️芒果草莓汁 $38