2023-08-02 40 浏览
系尖沙咀食完晚饭后,想揾间甜品店医下第二个胃,上openrice搜寻下发现咗呢间甜品店有我最爱嘅椰皇炖蛋白,真系无法抵挡,立即冲过去试下!椰皇炖蛋白椰皇炖蛋白有得拣冻同热,我就拣咗热,椰皇蛋白入口滑溜,散发阵阵清甜椰青水香气,养颜一流!菠多野结冰 透明人间篇配水晶凉粉呢个甜品真系份量十足,包括菠萝绵绵冰同水晶凉粉,绝对可以两个人share食,菠萝绵绵冰口感绵滑,菠萝味道浓郁,而水晶凉粉好Q弹,仲有4大片菠萝肉,菠萝肉系选用新鲜菠萝,真材实料,够晒新鲜。即制芒果酥皮拿破仑拿破仑有两件相当抵食,即叫即制,上枱时热辣辣,酥皮厚而松脆,上面放满芒果同忌廉,芒果味道香甜,令人十分满足。抹茶红豆窝夫伴雪糕窝夫都系即叫即制,烘得外脆内软,窝夫再洒上抹茶粉,味道相当浓郁,另配上红豆同雪糕,加倍滋味。

椰皇炖蛋白

菠多野结冰