之前食咗好好食嘅Apinara,今次决定试埋佢嘅姐妹店 Thai Nara放工嚟到7点几好多人等紧位🫣 咁啱👦🏻有嘢做所以决定买外卖翻去~ 2位职员都超忙,负责安排坐位同外卖落单嘅哥哥都好好礼貌🥺辛苦了🫶🏻 等15分钟左右就有得拎都好快,行咗转Zara就拎得🤣👨🏻‍🍳🤳🏻大虾冬荫功❤️‍🔥超开胃嘅汤😛 有2大只对半切好嘅多肉弹牙大虾另外有啲菇粒会捞到啲香料 系酸辣香💯嘅调味👨🏻‍🍳🤳🏻泰式炒通菜好大份,炒得好重泰式香味~蟹肉炒饭❤️‍🔥呢个打开又系好有惊喜 !! 蟹肉份量一啲都唔吝啬🥹✨面头仲堆咗满满一堆嘅蟹籽🥰另外有2只虾仔,配埋大块清爽嘅青瓜,食落多一啲口感就咁试咗啖炒饭炒得好香,饭粒都够干爽🫶🏻呢个饭真系食唔停🥹🫶🏻香脆虾饼 (3件)好脆口,虾肉大大旧🥰 可以拣大份/细份几贴心🥰个酱偏酸甜几开胃✨香脆鱼露鸡翼好方便嘅单骨鸡翼的确一入口就食到鱼露嘅咸香呢个都有配泰式酱,少辣少酸唔算系重口味嘅酱,同鸡翼几夹~泰国菜都系重口嘅好味,仲要有鱼露𠮶类调味,所以食完都会口渴,感觉系几岩食翻甜品中和下~ 睇相都好想食个饭🤣 抵佢咁多人等🔥

👨🏻‍🍳🤳🏻大虾冬荫功❤️‍🔥
超开胃嘅汤😛
有2大只对半切好嘅多肉弹牙大虾
另外有啲菇粒
会捞到啲香料 系酸辣香💯嘅调味

👨🏻‍🍳🤳🏻泰式炒通菜
好大份,炒得好重泰式香味~
蟹肉炒饭

蟹肉炒饭❤️‍🔥
就咁试咗啖炒饭炒得好香,饭粒都够干爽🫶🏻
呢个饭真系食唔停🥹🫶🏻
香脆虾饼

香脆虾饼 (3件)
好脆口,虾肉大大旧🥰
可以拣大份/细份几贴心🥰
个酱偏酸甜几开胃✨

好方便嘅单骨鸡翼
的确一入口就食到鱼露嘅咸香
呢个都有配泰式酱,少辣少酸唔算系重口味嘅酱,同鸡翼几夹~

外卖自取
蟹肉炒饭