2023-11-07 938 浏览
呢一间隐世🌼鸡蛋仔屋🌼真系唔系个个都知,佢系一条唔系食街嘅巷,只系喺一间超旧式嘅楼宇底下,仲系一间唔起眼嘅店舖,因为佢本身嘅装修系超级普通,冇堂食之余得外卖,仲要系一个冇冷气嘅地方等,不过可能系呢一区嘅街坊就一定知有呢一间嘅存在,因为见到好多放学嘅学生都会走过来买嘢食😌😌,虽然佢系一间鸡蛋仔专门店,但原来呢度嘅嘢食真系几乎超过几十种款式,🧋手摇饮品,🍤炸物,🍢串烧就连🍜汤面都有,简直系一间小食店😍,虽然佢有咁多种款式,但系每种款式都有好多唔同嘅味道选择😆,我去嘅时候只系得一个店员,真系一脚踢,就算唔够人都好,佢哋嘅食物质素都非常高质,好似我买咗鸡蛋仔同格仔饼咁👍🏻👍🏻🧡心形夹饼 $12 :呢款心形夹饼同出面嘅格仔饼差唔多,不过份量就少啲,但佢嘅卖相同价钱真心性价比超高👏🏻👏🏻,里面嘅花生酱,炼奶迫爆,夹饼味道食得出淡淡的鸡蛋香味🤩,佢唔算好香脆,但佢嘅夹饼非常软熟,同埋都系即叫即整热辣辣😘😘🧡黑芝麻鸡蛋仔 $20: 而呢一款鸡蛋仔卖相都非常新颖,全部都系🥰心心形状🥰,非常特别,唔止佢嘅卖相,就连口感都值得一赞,最平嘅鸡蛋仔完美只系$12 😱😱, size同出边嘅一模一样,真系超级抵食😆

🧡黑芝麻鸡蛋仔 $20: 而呢一款鸡蛋仔卖相都非常新颖,全部都系🥰心心形状🥰,非常特别,唔止佢嘅卖相,就连口感都值得一赞,最平嘅鸡蛋仔完美只系$12 😱😱, size同出边嘅一模一样,真系超级抵食😆😆,我就拣咗款黑芝麻鸡蛋仔,佢系每一粒嘅鸡蛋仔都布满黑芝麻,都系即叫即整,外脆内软,有够香,真系值得推介㗎😍😍😍
外卖自取