系香港食过N次浜烧,单系今个月就已经食左3次咁多。今次,我揾到暂时浜烧最满意既一间。呢间餐厅重有得食Omakase,不过今次我既目标系浜烧!新鲜即捞即烧,正呀!觉得只杯好令,所以影呢道蟹肉沙律令我几满意,特别系我本身好少食沙律。蟹肉的味道几鲜甜,唔会系雪藏蟹个种冰雪味。酱汁适中唔会太浓,食落几清爽。加上蟹子的味道同口感,几满意。刺身五盛,有活赤贝丶加拿大海胆丶赤虾丶三文鱼同剑鱼腩赤贝好新鲜,所以唔会有腥味。口感好爽口,食落甜甜地,好满意赤虾,冇野可以讲,一个字,甜!劲甜!海胆大大片,好鲜味,又甜,超正!!!新推出的樱花可乐,味道好特别。好多汽,甜甜地,几特别。重点黎啦!浜烧盛合,有日本蚝丶蟹盖甲罗烧丶鲍鱼丶龙虾同埋活刀贝快D烧啦~口水流啦!有服务员帮忙烧~烧得好用心!抵赞烧得岩岩好的蚝,唔会烧过头而冇哂汁同埋干身。食落口依然好多汁,入口好甜,够哂肥美!活刀贝又系烧得劲用心,你可以见到有劲多汁,劲Juicy呀!味道同清酒酱油配合得几好,重食到好甜的贝类味道。大爱!帆立贝,唔会烧到干争争,入口好软滑,好味道!我饮哂所有汁添。口感软腍腍,好味道!蟹盖甲罗烧好特别,同其他地方比较重味噌的感觉唔
呢间餐厅重有得食Omakase,不过今次我既目标系浜烧!
新鲜即捞即烧,正呀!
觉得只杯好令,所以影
蟹肉蟹籽野菜沙律
呢道蟹肉沙律令我几满意,特别系我本身好少食沙律。
刺身五盛
刺身五盛,有活赤贝丶加拿大海胆丶赤虾丶三文鱼同剑鱼腩
活赤贝
赤贝好新鲜,所以唔会有腥味。口感好爽口,食落甜甜地,好满意
刺身五盛
赤虾,冇野可以讲,一个字,甜!劲甜!
海胆大大片,好鲜味,又甜,超正!!!
樱花可乐
新推出的樱花可乐,味道好特别。好多汽,甜甜地,几特别。
浜烧盛合
快D烧啦~口水流啦!
服务员帮忙烧~烧得好用心!抵赞
烧日本蚝
活刀贝
鲍鱼
口感软腍腍,好味道!
蟹肉蟹膏甲罗烧
蟹盖甲罗烧好特别,同其他地方比较重味噌的感觉唔同,呢道冇味噌的味道,但系有好香好甜的蟹肉味道,反而可以食到蟹肉的鲜味!加上薯片的姐合,几特别!
日本产炸鸡
真心推介系列 - 日本炸鸡件 (劲好食❗️)
系香港食过无数炸鸡,港式丶美式丶韩式丶土耳其...咩炸鸡都试过,但呢道炸鸡真心系我系香港食过最好食的炸鸡

炸鸡以薄薄的炸浆包住,一咬落口就爆哂啲汁出黎!!!

人生第一次食到咁正嘅炸鸡,入面嘅鸡肉竟然好嫩滑,系嫩滑呀!外脆内嫩滑,真系炸得超好食!惊喜
波士顿龙虾
龙虾配牛油,永远系王道
波士顿龙虾
肉质嫩滑的龙虾,口感爽身,味道好香牛油味,加上龙虾的甜味。正!
黑松露野茵锡纸烧
黑松露味岩岩好,唔会太浓而抢去菇的味道。
野菜牛肉锅烧鸟冬
最后,用乌冬填满个胃先!
柚子雪葩
口感清爽的雪葩~清清味蕾~正!
蟹肉蟹籽野菜沙律
活赤贝