2013-08-23 1072 浏览
友人说了好多次要黎呢间店happy hour, 终于就到时间一行5人出发估唔到呢到咁多人㖞, 一放工就话黎都有长长既人龙开头佢俾左张高枱我地, 但5个人既话太细啦, 而且我地又要叫野食女职员好好人咁帮我地转左张枱但系等紧另一位朋友黎既时间, 我对座既友人突然大叫, 然后指住张枱: 曱甴呀!哗! 真系好大只, d脚仲要好长, 佢走左落枱底我即刻劲拍张枱, 因为好惊佢会走过黎我呢面。见佢落左地之后行左去后面d枱, 消失踪影先至无咁惊, 眼不见为净喇真系。我地系happy hour时叫野饮, 啤酒都系约 $40到真系几抵饮得酒, 当然唔少得花生啦,!呢到既特色除左系花生任食之余, d壳仲可以随手掉落地添我地叫左墨西哥脆片, 烟肉芝士忌廉通粉, Hawaii Pizza 同埋辣味鸡翼墨西哥脆片: 配有牛油果酱同cream cheese薄薄既脆片, 再加上厚厚既焗芝士系面, 再点一点酱, 真系一绝焗烟肉芝士忌廉通粉: 真系好好味, 通粉面上洒上大量既烟肉碎, 咸咸地之余忌廉味好香又够creamy, 令人好想食完一啖又一啖Hawaii Pizza就有d干, 味道fair, 无咩特别而辣味鸡翼就配有
估唔到呢到咁多人㖞, 一放工就话黎都有长长既人龙
女职员好好人咁帮我地转左张枱

而辣味鸡翼就配有茜芹同sour cream, 鸡翼个辛辣汁几好味, 惹味得黎又唔会过辣

同友人非常享受呢到既食物同relax既感觉, 不过卫生就真系要改善一下喇唔系d “不速之客” 都真系会吓走真正既食客
2013-07-31