🍳食物质素:极其好食,不过狗仔粉系有啲油既,如果减紧肥要睇住黎食。炸烧卖都非常好食,唔系街边档可以比得上🍴推荐搭配:狗仔粉,要多芫荽!然后要加佢地的辣菜脯,桌上面就有架喇。炸烧卖一定要叫。碗仔翅我无食过,好似都系招牌黎,多人的话可以叫黎试下?🪑环境座位:好大,但冷气好冻。而且冷气系好唔灵活既,有几个位会吹到劲冻。唔知点解人流唔多,行去果头好值得坐入去试下🧑‍🍳服务:正常水平。估唔到服务员都系姨姨级,但依然系用二维码落单...系呢方面系不必要地先进。讲真佢个餐单咁简单,都唔知点解都要搞二维码落单,唔觉得咁做有精简到人手🚗交通:观塘站、牛头角站行去都得,观塘站会近少少💰人头费:70有找,超级高性价比,一定食得饱。甚至会食滞。狗仔粉唔好食咁多,易肥丫

🚗交通:观塘站、牛头角站行去都得,观塘站会近少少

• 狗仔粉,要多芫荽!