2018-10-14 947 浏览
上个月同朋友帮衬过中环果间The Italian Club,食物、服务和环境都好好。知道佢哋啱啱系旺角开咗,所以一于再过黎试试。旺角呢边地方比中环细,不过环境、灯光、音乐亦同中环差唔多。Drink menu 亦有好多款,有成几十种唔同嘅红🍷、白酒🥂,又有鸡尾酒🍹🍸同意大利手工啤酒🍻任君选择👍。今次我朋友叫咗好多食物,叫咗两个头盘,第一个系意大利飞过黎嘅红虾🦐,D肉质好正好香,同香港嘅虾好唔一样,值得一试!第二个系牛肉TaTa ,我超钟意食呢个生牛肉,质素好高,好好食😋!之后食咗佢哋home made 既肉酱pasta 🍝 ,味道好浓,面条质地好好,好正中。主菜食咗steak 🥩, 今次拣咗肉眼朳,佢哋用热石板上连四种唔同既sauce,真系好得,我觉得牛朳系呢度必食既选择。最后当然就食埋佢哋好出色嘅甜品-Tiramisu啦!呢餐食得好开心,好舒服又好饱。因为系旺角要揾到好质数,好服务又坐得舒舒服服嘅餐厅真系好难,呢度真系值得推介!
Beef  TaTa
Grilled  Mediterranian  Shrimp
Tajarin Bologenese
Rib-Eye  Black  Angus