2019-01-02 58 浏览
Made in Hong Kong 对我来讲一啲都唔陌生,除咗喺旺角朗豪坊分店未试过之外,观塘APM我曾做过几次座上客。想去观塘揾一个舒舒服服嘅地方食餐好嘅西餐,呢一间餐厅绝对系值得推介。因为邻近观塘地铁站,喺呢一度食晚饭仲可以望住铁路的港铁熙来攘往,一路叹。刚下班人们的忙碌,餐厅的舒适,正正成为一个很大的对比。前菜的沙律,都几清新!好多料,又有青瓜,好爽口!铁板系列 牛柳Set dinner 相对比较抵食。一个价钱有晒沙律或餐汤、主菜和饮品。店内大约八成的客人都是点铁板为主! 沙沙声的铁板伴随着香气扑鼻的味道。认真吸引。鸳鸯焗炒饭不要以为是普通快餐店的质素。红色的是俄式牛柳,而白色的就是梅菜忌廉香槟汁鱼柳。免头铺满了大量芝士,令人食得津津有味。份量都几大碟,女孩子实食唔哂,不过略嫌放冷了少少。如果可以热d就更加好!最重要系观塘APM,只要消费满$300以上就有得免费泊车。而且仲唔需要用电子消费,好方便!

前菜的沙律,都几清新!好多料,又有青瓜,好爽口!
铁板系列 牛柳
沙沙声的铁板伴随着香气扑鼻的味道。认真吸引。

鸳鸯焗炒饭