前排终于同fd一齐去试名声大噪嘅shake shack,一试难忘!舖头就系ifc 4楼好易揾到,佢嘅装修简约但又带点cool👍🏻一入到去就见到长长嘅人龙。我地2个人去,每个人试左唔同款🍔(分别系招牌shackburger同埋shroomburger)再叫多份薯条🍟一齐share食!/shackburger招牌shackburger就系牛肉burger,一食落去就比浓浓的牛肉味吸引住,食唔停!我地2个都一致认为佢牛肉系咁多间食burger入面最好食,最有牛味der!(食牛嘅朋友记得一定要食呀!)/shroom burger一开始唔知系乜黎,食落先知系蘑菇,但入面有芝士,好惊喜!成个口感都唔错,值得一试!(但还是最爱吃shackburger/fries🍟薯条好新鲜,外脆内软,唔错~但觉得其他地方都可以食到差不多嘅,所以唔算话必食之选。

同埋shroomburger
)再叫多份薯条🍟一齐share食!

/shackburger

/shroom burger