2021-09-15 204 浏览
平民价散叫边炉👍🏻比起放题,我更喜欢直接叫自己想食嘅野,616每碟牛都平过$100,啲菜都只系廿零,仲免加一,抵食!牛肉汤底加沙嗲汤底😋😋😋😋😋牛肉汤味道清甜,愈煲愈浓,煲到最后汤底啲牛都唔老,用黎渌牛肉可以品尝到阵牛味。沙嗲汤底十分足料,粒粒花生,味道偏甜,同滑尾龙系绝配呀!滑尾龙😋😋😋😋见个个都话呢样必食,所以就叫咗份。果然系必食呀!口感滑嫩,食开鲜牛嘅都会钟意!但男朋友唔食鲜牛,所以食咗几块就无再理佢🤣澳洲和牛-牛颈脊😋😋😋😋牛味十足,有啲似食牛排嘅味道,但瘦咗啲啲,唔够juice俄罗斯-牛侧胸肉😋😋😋😋男朋友嘅Top 1,牛味充足之余,仲要肥瘦相宜。但个人觉得牛颈脊牛味更出野饮都好好饮呀乌梅汁酸酸甜甜,消滞一流;菊花桂圆露清甜下火👍🏻另外,虽然无加一服务费,但我地问店员边款牛最浓牛味,佢地都好乐意解答,而且会时不时主动加汤👍🏻餐厅环境装修好有特色,只系位置有限,叫太多嘅话就要放系铁架上啦!虽然佢张枱纸好贴心咁写明边个部位渌几秒,但可能厚度不一,不能完全作准🤣
平民价散叫边炉👍🏻

牛肉汤底加沙嗲汤底😋😋😋😋😋

滑尾龙😋😋😋😋

澳洲和牛-牛颈脊😋😋😋😋
牛味十足,有啲似食牛排嘅味道,但瘦咗啲啲,唔够juice

俄罗斯-牛侧胸肉😋😋😋😋

野饮都好好饮呀
乌梅汁酸酸甜甜,消滞一流;菊花桂圆露清甜下火👍🏻

鸳鸯汤
俄罗斯牛侧胸肉