2019-08-06
又到左召唤鸡翼控既时候啦 唔经唔觉鸡翼山已经开左3间分店 我哋今次就去左铜锣湾试啦😆贪心嘅我地见到$118可以拣3只口味嘅鸡翼同1杯饮品就毫不犹豫决定要食12只啦🤤 我哋拣左长期人气no. 1既文青风玫瑰 仲有韩式蟹皇蟹籽Oppa同鼠尾草咸蛋黄哥👅 鸡翼系即叫即制既 我哋大约等左10分钟就得食啦😍 店员会问你要手套定叉 我只系想不顾仪态咁食鸡翼 所以当然拣手套啦😂文青风玫瑰果然不愧为人气首选 玫瑰味嘅蜂蜜香甜清新 鸡翼外皮香脆 肉质嫩滑多汁 令人一啖接一啖 停唔到口😋 韩式蟹皇蟹籽Oppa既鸡翼上有蟹膏 蟹柳同蟹籽 口感丰富 估唔到蟹膏同鸡翼嘅味道都几夹 好惹味👍🏻 而鼠尾草咸蛋黄哥当然就系重口味之选 成只鸡翼比咸蛋满满咁包围住 香浓好味👅食咁多只鸡翼又点可以唔配返一杯清新嘅饮品呢 我地就拣左杯士多啤梨番石榴乳酸🍓 味道酸酸甜甜 非常解渴 同鸡翼真系好夹🌟