今日来到位于九龙城嘅工业风Cafe,主打啡酒和西式轻食!一入到嚟第一个感觉就系好大,但位置一啲都唔迫,每个位都有一定嘅空间,真真正正做到休闲嘅Cafe Style!Cheese, Bacon & Mushroom Bagel芝士野菌烟肉贝果 $88本身我见到个Bagel仲以为佢觉得太干,点知原来系外脆内软,同埋你唔好睇个芝士野菌烟肉白雪雪,但其实好惹味,同埋份量都几多,基本上每啖都有!😋🥯Spaghetti Carbonara卡邦尼意大利面 $98意粉嘅份量都几多,有咬口又弹牙,同埋系正宗牛奶忌廉意粉,好creamy!不过如果再多啲汁就好啦!Espresso Tonic +$15Mocha +$15整体来讲,而家九龙城真系好多休闲cafe,好呢度嘅好处系好阔落,唔会好挤迫,呢一种正正系Cafe应该要有嘅空间感!
芝士野菌烟肉贝果 $88
Spaghetti Carbonara