2017-12-03 247 浏览
琴日同一大班朋友谂住reu食个放题点知完全系试伏第一round全部都系熟食 呢一旧我真系食完都吾知咩黎 同啲朋友估左劲耐 🤮 佢个皮首先吾系脆 然后入面系好似鸡肉味但又腥腥地🙂 但师兄我完全系张纸到见吾到有鸡肉天妇罗 究竟我食左啲咩🤫然后我地又好傻仔咁叫左照烧鸡扒🤷🏻‍♀️ (其实照烧都几日式嘅系咪) 吾好睇个样好正常 但旧鸡扒个味好怪异食完一啖坚lur 刺身已经懒得影 一句三文鱼完全无味 🤣🤣🤣 带子只有雪味🤦🏻‍♀️然后火炙寿司系ok的 最怪异嘅军舰系右边个螺肉 因为佢食落系泡菜味🤦🏻‍♀️顺带一提佢仲有火锅 只鸭仔都几cute 🙂个锅啲菜都几好味 几清淡啰 然后肥牛都真点肥牛 😎🤘🏻 想试伏 黎try try 讨论下边样最难食 然后望住隔离个个食完即吐 乐趣也
琴日同一大班朋友谂住reu食个放题点知完全系试伏

然后火炙寿司系ok的