2017-01-19 657 浏览
6 点去到门口睇menu  唔知系末太静俾老细插,企门口个南亚待应,以为我地无帮亲,怒啤我地(冤枉呀系时间太早咋)行到7:30终于肚饿啦,走番去开餐LA去到门口又系头先位南亚待应,今次终于无左怒气GA眼神,只系黑口黑面算反正又唔系黎食服务....加上我地又好怕事.成日睇新闻都知南亚人好恶我地3个都叫左卡巴,不过上菜速度就真系好慢明明得几台客,可能佢地想扮多人食,hold往D客耐D(其实我地系打算长坐吹水架,快D俾个包我啦) 系我地一边吹水一边等终于主角出场LAAAA不过出事啦,散嘅,咬左一口,d料已经系咁跌咁跌咁跌,卡巴好干身,入面一滴酱一滴肉汁都无以前我系英国浦完,沟唔到女,一定走去食个卡巴(当系安慰奖,食完先训得著),英国D卡巴d肉汁多到好紧要,系唔洗再另加汁ga.宜加同大陆东门D肉夹馍有咩分别 ,真系唔多抵。 我地都已经系食物方面放弃左.净系想饮下野吹下水, 但等足一个钟,重要刚刚餐饭劲干,仲要催多次先上3杯野饮黎。总结:  食物一来味道怪,二来觉得冇乜特别 卡巴好多地方都有              服务方便就唔好要求咁多,人生安全重要D, 原来老细先最恶
(冤枉呀
系时间太早咋)

行到7:30终于肚饿啦,走番去开餐LA

我地3个都叫左卡巴,不过上菜速度就真系好慢
明明得几台客,可能佢地想扮多人食,hold往D客耐D

(其实我地系打算长坐吹水架,快D俾个包我啦
) 系我地一边吹水一边等终于主角出场LAAAA

不过出事啦

以前我系英国浦完,沟唔到女

宜加同大陆东门D肉夹馍有咩分别 ,真系唔多抵。

服务方便就唔好要求咁多,人生安全重要D, 原来老细先最恶

我等足一个钟先催饮品有未,都俾个老细用英文问我系未有问题

算我最怕南亚人,
重要旁边几台都系,好我走

可能伊斯籣文化同我地文化不同慢一些,去前要包容下.

2017-01-13
  • no