2023-03-09
2023-03-07真·高质隐世居酒屋🍺同朋友去咗屯门食晚饭😊朋友刚搬入屯门置乐个头🏠带咗去食高质居酒屋鮨亭🍻入到餐厅环境好热闹🤗装潢好有别致日式风情🇯🇵主打日本直送嘅刺身同特色卷物🍱店员安排坐吧枱位欣赏师傅手势🫶🏻拖罗蓉脆脆饼,68蚊份💰拖罗饼好新颖嘅小食,入口脆香之余,仲食到拖罗嘅鲜美,生蒽同芝麻味道更丰富,推介小食🤗黑松露鳗鱼卷,138蚊份💰有六嚿创意鳗鱼卷物,造型非常吸睛,即刻打卡一番,打后卡就品尝卷物,面层放上大量黑松露同烤过嘅鳗鱼,裹面卷住青瓜丝,食落口感好有层次,食落好滋味,值得一试嘅卷物🫶🏻铁板和牛粒,118蚊份💰和牛粒有入口即溶嘅感觉,加入洋葱片食,去除油脂感外又食得出油份满满,肉呈嫩粉红、油花如霜,送酒小食一流,食唔停口😊烧鸡胸软骨串,58蚊串💰鸡肉棒食落好嫩滑,内里少量嘅软骨好有咬口,感觉几特别够惹味,啖啖肉好满足🤗烧鸡翼,58蚊串💰烧鸡翼就正常,味道就偏啖口,可以试吓其他串烧🙂整体环境好有日本嘅气氛😝服务态度非常好,不停主动斟茶🍵食物味道几好,食材够哂新鲜,会再去帮衬鮨亭😋😋
真·高质隐世居酒屋🍺
黑松露鳗鱼卷,138蚊份💰
铁板和牛粒,118蚊份💰
烧鸡胸软骨串,58蚊串💰
烧鸡翼,58蚊串💰
烧鸡翼就正常,味道就偏啖口,可以试吓其他串烧🙂
整体环境好有日本嘅气氛😝
服务态度非常好,不停主动斟茶🍵
食物味道几好,食材够哂新鲜,会再去帮衬鮨亭😋😋