2010-08-05
今日去kapok买嘢, 顺道经过yogurtime, 闻名以久, 决定帮衬入到去, 得两个客, 店员唔知去咗边, 讲咗句"唔该"都无人应后来佢终于行返出嚟, 先知道佢系外籍人士, 唔系好听得明中文见佢除咗原味, 仲有朱古力同荔枝, 食开原味嘅我梗系要试试其他味最后叫咗大杯装荔枝味yogurt + dry banana + xx (个牌上无名, 只系知白色, 一丝丝嘅,问店员, 佢话唔知系乜乜混埋honey, 我唔系好听得明, 上网check 完都唔知我拣嘅究竟系乜..)盛惠$38 优:- toppings 除左基本料之外, 仲有几款较特别, 例如我拣果两样dry banana 好有咬口, xx 就带微微蜜糖味, 几特别又好味- yogurt 有淡淡嘅荔枝味, 味道刚好, 唔会好甜, 反而好fresh - yogurt 份量好足, 无一般froyo中空嘅情况, topping 亦多 所以相对价钱抵缺:nil之前喺湾仔都试过其他froyo, 以yogurtime 表现最出色但系下次我都系食返细杯, 因为食完饭再食杯大真系会劲full..
盛惠$38
优:
所以相对价钱抵
缺:
nil
但系下次我都系食返细杯, 因为食完饭再食杯大
真系会劲full..