去圆方睇完戏,本来想去堂记食肠粉,点知咁岩无开!咁就去左附近的添记法式三文治.刚到场,已经有客在等,等了约10分钟,终于到我order,其实佢无得好似subway咁有得选咩配料,只有法包(大)$38,细$20,蒜茸包$5!我就叫了每样一份!即场睇住老板"开包",放各款碎肉在包内,当中有一样是肝片(鸡或猪肝,小心健康各位),然后放入焗炉焗约10分钟,出炉后再放入蕃茄,红萝卜,青瓜等,再加小小胡椒粉和鲜露即可!过我手已急不及待咬了一大口......!..正...!真是未试过咁松脆法国包!好味道!后记:赞~即焗即食,包当然松脆可口!蒜茸包都几好味....当然啦都系衬热食嘛! 弹~制作比想像中简陋,此终只用手而无用手套,收钱和做包是同一个人! 食品配料应该可以多d选择!
食品配料应该可以多d选择!
蒜茸包
法包(细)