2021-11-29
四季酒店在2021年7月中开始有buffert食了「Argo 」咁就当然要订位试试佢接受60日前预订食次前10日左右要全数付款(email)星期1-5@$5xx星期六&日@$7xx环境:打卡.佢有一座酒柜平时拉埋左睇唔到佢一开就都几壮观下(如果夜晚有灯仲靓).宁静.舒服.座位之间唔会太迫.旦枱比较相对唔够阔.而佢都有梳化系咁佢比边到你都要睇睇彩数.另外佢有分两边位置既一边正式系Argo入面.如人客多(迟左订)佢会分流出左去出面另一个开杨位置.变相攞野食要行番入来咁就有一dd 麻烦…👉🏻👈🏻.我就早订所以坐入面🥰食物:唔好抱有太大期待会有珍馐百味.会有咩特别到出面冇既野.佢只系一个平平实实.舒舒服服.气氛淡悠之下食个lunch buffert 🍽刺身-好过晒出面放题/自助餐.八瓜鱼.爽口三文鱼.肥瘦岩岩好.厚切岩岩一口冻虎虾.大虾.爽弹青口.有大海既味道蚝🦪.比较壳大肉薄.一般水平.洗得干净熟食热食-选择唔太多.温度够.质素好我食左9成.都冇咩唔入得口推介:炒牛柳.汤.酥夹子(牛).肉眼扒👍🏻甜品-喜出望外苹果批(酥底)👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻我唔多食甜品所以唔识comment.旦都系一样.
「Argo 」
咁就当然要订位试试
佢接受60日前预订
食次前10日左右要全数付款(email)
星期1-5@$5xx
星期六&日@$7xx
刺身-好过晒出面放题/自助餐.
八瓜鱼.爽口
我食左9成.都冇咩唔入得口
推介:炒牛柳.汤.酥夹子(牛).肉眼扒👍🏻
甜品-喜出望外
苹果批(酥底)👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
我唔多食甜品所以唔识comment.旦都系一样.攞得既都食晒(好味)
食气氛
打卡