2023-11-15 460 浏览
餐牌十分简单,内有4款套餐,呢个150 min 厚肉龙虾海鲜蒸气锅套餐包罗万有有海鲜、丸肉、蔬菜、小食,不同等级的套餐涵盖不同食材。食物快速送到,碟与碟之间相差不到1分钟。厚肉龙虾膏香甜,感觉好新鲜!龙虾啖啖肉,肉质鲜嫩,非常弹牙,果然即整嘅海鲜最好食。海鲜味道带甜带鲜,蒸完有水份又弹牙,沾小小豉油已经足够!只想说光吃那盆龙虾同海鲜已觉饱肚。吃完龙虾,再吃酸酸手拍青瓜猫耳朵特别开胃,消滞又清新。 呢个系价钱中上嘅套餐,有好多海鲜,好似D大鲍鱼亦十分新鲜,面同清刷得干净,食落有嚼劲。所有贝类都好Juicy,好多汁,蒸出嚟好鲜甜。即叫即起点心,当然唔可以错过啦! 又有小笼包、烧卖、虾饺,搞到我地点心瘾发作!!呢间缘味小聚啱晒大胃王嘅海鲜蒸锅放题。

吃完龙虾,再吃酸酸手拍青瓜猫耳朵特别开胃,消滞又清新。

呢间缘味小聚啱晒大胃王嘅海鲜蒸锅放题