26/2 收工一行4人打电话book左9点,成个场一眼睇晒,一坐低就问你要唔要加$29任饮,咁紧系加啦因为唔加都唔知有乜饮,点知加家隔一阵佢先讲得返纸包乌龙茶同无糖可乐!算!都有叫啤酒,之后就问鸡煲食麻辣定芝士,拣左麻辣,后来就有刺身,虾是腥的,其他一般般,鸡煲好快就上,鸡无鸡味,麻辣唔麻兼唔辣。一心谂住唔好食咁多鸡留肚食海鲜,第一轮海鲜 ,鲍鱼识郁但绝对无擦洗过,蟹好好食但食食下有只曱甴喺张枱度走出嚟,吓到啲朋友大叫(因为本身惊昆虫而无谂过会有昆虫走出黎),我唔惊所以我揾纸巾谂住拍死佢,点知,第二只又喺梳化走出黎,只曱甴走左去朋友个手袋度,我一手拎起然后有服务员拎左我朋友个袋,捉走左只曱甴,我地个个企晒起身,女服务员阿姐叫我地细声啲唔好嘈,可能惊影响其他客人挂,咁我就话我地点继续食呀?一阵又食食下走一只出嚟点算,咁佢唯有帮我地掉枱,但绝无歉意,唔好意思都无讲,同一行另一张卡位都要求掉枱,掉枱都搞左轮,到坐底已经换晒啲新碗,因为都唔知边个系边只,我原先食紧果只蟹无左,谂住再叫,佢话无晒,我X丫!我岩岩先开始食佢话无,豆苗无,西洋菜无,蟹无,已经无心情食落去,龙虾系(霉)既,埋单连埋3支啤酒每位$491!垃圾!污糟!不会再有下次