2020-06-26
我不是常客,大概帮衬左两三次。上一次同妈咪一齐食下午茶,员工态度已经非常好。今次一行10人,有大有细。本应book左4:00,但早咗45分钟去到攞位,员工不但态度非常好,仲超级友善,唔洗等好耐就帮我哋预备。最surprised 就系餐厅坐满食客,员工已经非常忙,但都照顾周到,送好多礼物比小朋友,走时仲主动同我哋讲拜拜。👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾今日因为有五个小朋友,边食边照顾,所以忘记拍照。我哋叫咗一共八个下午茶餐。当中无儿童餐。有沙律,意大利粉,汉堡包餐,墨西哥薄饼,雪糕窝夫,香蕉雪糕。👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾样样都好食,只有一样失望,就系$48嘅香蕉雪糕, 完全冇谂过真系一个小杯装住香蕉四小片+1个雪糕球同少少朱古力酱,好揾笨。如果份量系咁少,可能转个碗碟present 得好d,感觉会好d!👎🏼今日埋单$9xx有机会再去!多谢送礼物比小朋友既哥哥!好耐无见过好有heart同尽心尽力既员工!👍🏾
今日埋单$9xx