睇完某收费电视既介绍就约埋几个朋友一齐去~我地一行6人就由旺角坐的士入去啦~(睇地图好似行好远,但系都系好近咋,20蚊的士到了)门口全蓝色,好容易就揾到~我地9:30PM先到,所以唔多客,一入去就叫野食啦~我地6个人,叫左一个1)鸡扒巨型汉堡------希望愈大愈失望,个鸡扒过份咸,但个包就唔错.不过试一次就够了~2)中型三文鱼PIZZA-----好味,系个饼底硬左少少.3)红酒牛尾饭----好味,牛尾好(林)好入味.4)烟肉意粉-----我冇食到,不过朋友形容,过份JAM口,唔好食~整体黎讲OK既,值得一赞系个老板好NICE,我谂唔到饮COCKTAIL,我叫佢帮我谂,佢整左杯好易入口既COCKTAIL比我~同埋我朋友叫左杯COCKTAIL,太劲,佢饮唔到,老板都即时帮我朋友换,唔收钱~到食完饭仲埋黎问我地有咩意见比佢~
睇完某收费电视既介绍就约埋几个朋友一齐去~
门口全蓝色,好容易就揾到~
我地9:30PM先到,所以唔多客,一入去就叫野食啦~
我地6个人,叫左一个
2)中型三文鱼PIZZA-----好味,系个饼底硬左少少.
3)红酒牛尾饭----好味,牛尾好(林)好入味.

到食完饭仲埋黎问我地有咩意见比佢~
红酒牛尾饭,最冇期望,但最好味~!
巨型汉堡
PIZZA
题外话/补充资料: 小心份量~~个巨型汉堡真系好巨~我地3男3女叫左以上介绍既4样野都够哂了~~ 值得一赞系个老板好NICE
2012-02-15
红酒牛尾饭,最冇期望,但最好味~!
PIZZA