为左个冷气位先拣呢间,初以为头几间爆场系因为近街头所以爆晒场。原来系有原因🙄因为我地多小朋友,于是决定有d𩠌叫大份,有d叫细份,但黎到有d大细系一样,例如开边虾,大细份系同一碟份量,隔来细份同我地大份系一样。个粉丝煲叫细份就竟然大大煲😏重点来啦~ 叫左既𩠌妹妹唔系好啱食,于是后加左个豉汁蒸仓鱼,等到就黎食完未黎,催左一下,之后有个姐姐拎左条大鱼话新来姐姐写错左,蒸左条大鱼就放低比我地。 点知有个高级少少既姐姐黎问我地系咪自己带来,我地话唔系,跟住佢同个姐姐系我地面前解释,最后个姐姐行埋来同我地讲要加钱,我地话唔系我地话要食,系个姐姐叫我地食,最后佢二话不说拎走我地未食完既鱼,再蒸过条豉汁蒸仓鱼😑😑😑。 真系唔爆场系有原因的~ 食物好味唔好味,我其实觉得应该同其他饭店应该差不多,但个服务态度真系一绝。个抵食系因为食左佢半条错既鱼,再食多条仓鱼😏
原来系有原因🙄

真系唔爆场系有原因的~

个抵食系因为食左佢半条错既鱼,再食多条仓鱼😏

开边虾(大份)
粉丝杂菜煲 细份