2017-12-30
今日自己经开附近做完Facial,打开OpenRice睇吓有咩新野食,见到呢一间卖相唔错,咁就即刻book位,新开张头几日仲有八折优惠添因为惊晏左会多人嘅关系,就book咗六点几,一去到,门面比我想像中光鲜,入面亦未见多人,6点45分入座,地方宽敞,由于唔系太肚饿,我就叫咗个净刺身拼盘,系唯独觉得上菜有啲慢,等左差唔多半个钟先有嘢食,仲要唔多人,希望下次上菜可以快啲。卖相我就比足一百分💯分嫁啦食落口食刺身最紧要就系新鲜,口感亦非常唔错,我就拣咗个乌龙乌冬,剩系得个乌冬系热食,由于佢呢度每日嘅新鲜食材都唔同,所以食啲乜嘢完全系有师傅话事,拖罗系好味既,不过如果可以厚返啲就好啦,会觉得更加抵食,一个set连嘢饮都唔知系乜,个职员净系问我要唔要酒精,都系由师傅话事,整体唔错,价钱亦觉得优惠,不过可以把握上菜时间就更加好喇
卖相我就比足一百分💯分嫁啦