餐厅: Fleur (南豐紗廠)
资讯:

2022-08-02 518 浏览
一向相机食先既我,一睇到menu就决定试呢间南丰纱厂既cafe~一睇相就会知点解🙈🔸Yogurt Lover🔸二话不说必点呢个目标😍将成个海滩放系你面前~摆盘劲有心思✨海水部分系乳酪黎,健康得黎又酸酸地好开胃,唔好怕左佢蓝色,其实系香蕉味既乳酪黎,估佢唔到🙈沙滩部分似木糠布甸咁,上面仲有唔少水果同蜜糖星星,混起黎食增加口感👍🔸AVO Lover🔸虽然只系简简单单既几款牛油果野食,但见佢摆得咁靓都忍唔住影左几张相😆其中最钟意牛油果烟三文鱼他他,两者味道perfect match😋🔸Vege Lover🔸素食人士都会岩食既炸大啡菇,上面仲有只糖心蛋,蛋汁流落去连啡菇食😳美中不足既系大啡菇炸完硬左少少,虽然内面都仲keep到啡菇既汁,但外层炸皮就比较干硬。满足到相机打卡一族,亦满足到对味道有要求既吃货🤤望住个「海滩」成餐饭都变得好chill好似渡假咁开心😚

🔸Yogurt Lover🔸

🔸AVO Lover🔸