2018-09-18 757 浏览
Mums’ not home店名很有趣~ 星期六打风前夕,食完lunch,2点到,揾个地方倾计就上左去啦~ 我之前黎过2次,一次系3年前的平日下午~无咩人~好chill~再前一次系2年前的暑假周末,多人到爆炸要要等位!就系见今日2点咁早,岩岩开门无咩人,所以上去博一博,真系未有咩人~ 不过坐底10分钟度,已经满坐了~ 所以想来的人,建议平日去会好d,因为无人影相会靓d~Menu超靓!重点系!完全无图文不符!「真人」同幅图一样咁靓!今日好饱所以无食cake~ 叫左3杯野饮~蓝人的秘密呢个就系会变色的~ 神奇~ 由蓝紫色变左粉紫色!蝶豆花遇酸会变色~ 有得玩~有得饮~有得影~ 峰蜜的味道很match~伯爵成熟时就是有涩涩的橙味,同西柚既酸match埋几清新!黄煎炸奶我喝奶的~ 好泡泡既感觉~橘肉分梨呢杯系我好口渴,最后加的~好后悔~ 系我唔钟意既味道~我以为橙加梨既水果甜甜的清新茶~ 但原来唔系橙,系木橘啊!不过我朋友钟意,所以比左佢饮~注意:上到去要按门铃先入到去架~ 音乐有点大声~我觉得好chill~朋友觉得好嘈!

再前一次系2年前的暑假周末,多人到爆炸要要等位!

今日好饱所以无食cake~ 叫左3杯野饮~

蓝人的秘密

伯爵成熟时

就是有涩涩的橙味,同西柚既酸match埋几清新!
黄煎炸奶

我喝奶的~ 好泡泡既感觉~
橘肉分梨

注意:上到去要按门铃先入到去架~

音乐有点大声~我觉得好chill~
朋友觉得好嘈!
2018-09-15