2018-07-06 310 浏览
 相片睇落分,食落我比。。。 次次都睇OPENRICE啲食评去拣餐厅,所以今次经验过后话比我知,要做个良心食客,第一次打POST系下午三点三呢个时段,我带3左老公去呢间IG上见过嘅餐厅,见佢嘅招牌系龙虾,所以我好快拣左个三文治,搭个Fettucini... 流心芝士龙虾三文治 ($108)如果以呢个价钱我宁愿食中环嘅Lobster Central -_-'''睇落OKAY,影相都可以呃到人,而系冇味道嘅。以芝士配个龙虾呢款不败嘅组合嚟讲,真系有啲金玉其外,败絮其中Rating: 5/10 (over 10)----黑松露野菌牛肝菌阔扁面 ($78)我问个有咩粉系好味,佢介绍呢个。望落去亦系好得下,而又系个感觉,味道差啲。粉太淋,(不是Al Dente)配上一个厚汁,口感好粉下Rating: 4/10 (Over 10)----我叫左个野饮,叫「Unicorn Dream」而佢漏左入。。。。----Overall speaking,如果一班后生仔女想试靓西式餐厅,可以试一次,而都要考虑价钱不是大众化。(><)可以做得更好:1)waitress可以推荐多少少,反正行得上去一楼都一定系会消费
 相片睇落分,食落我比。。。

次次都睇OPENRICE啲食评去拣餐厅,
所以今次经验过后话比我知,要做个良心食客,
第一次打POST

系下午三点三呢个时段,
我带3左老公去呢间IG上见过嘅餐厅,见佢嘅招牌系龙虾,
所以我好快拣左个三文治,搭个Fettucini...

流心芝士龙虾三文治
流心芝士龙虾三文治

流心芝士龙虾三文治 ($108)
睇落OKAY,影相都可以呃到人,
而系冇味道嘅。以芝士配个龙虾呢款不败嘅组合嚟讲,
真系有啲金玉其外,败絮其中

Rating: 5/10 (over 10)

----

黑松露野菌牛肝菌阔扁面 ($78)
黑松露野菌牛肝菌阔扁面

我问个有咩粉系好味,佢介绍呢个。
望落去亦系好得下,
而又系个感觉,味道差啲。
粉太淋,(不是Al Dente)配上一个厚汁,口感好粉下

Rating: 4/10 (Over 10)

----

Overall speaking,
如果一班后生仔女想试靓西式餐厅,
可以试一次,而都要考虑价钱不是大众化。(><)

可以做得更好:
1)waitress可以推荐多少少,反正行得上去一楼都一定系会消费嘅
2) 野食啲质素

-茱莉安娜san