餐厅: 茶木‧台式休閒餐廳 (iSQUARE國際廣場)
资讯:

2019-07-25 294 浏览
收工后去UA睇戏, 大约只有一个钟时间食饭, 又唔想食麦记, 就想起茶木以前黎系为左个面包甜品, 仲要排长龙等位, 宜加黎系就为左个蚝仔泡饭今次仲系第一次饮黑糖珍珠奶茶, 感觉有点过甜!豆腐鱼肉小食都几惹味, 份量亦多, 加了点炸蒜在面, 不过应该落左味精, 食完有点口干黑蒜鸡翼超好味, 又够热又香口, D汁不止留于表皮, 同时渗了入鸡肉里面!估唔到餐厅开左一段长时间依然有甘多人帮衬, 热潮不减!
今次仲系第一次饮黑糖珍珠奶茶, 感觉有点过甜!
估唔到餐厅开左一段长时间依然有甘多人帮衬, 热潮不减!
2019-07-24