2022-10-16 283 浏览
呢晚约咗友人喺德福戏院睇戏 由于时间紧迫 就嚟咗戏院入面嘅餐厅食个晚饭 跟住就入场睇戏🤣 餐厅环境都几宽敞几光猛 如果同朋友倾吓计都几适合😮我哋叫咗两个茶米滋味套餐 有前菜 面同饮品😗蒜片台式肠 凉拌川茸两个小食各有特色 蒜片台式肠啱晒重口味嘅朋友😺 凉拌川茸就酸酸辣辣 云耳口感都几爽 几开胃麻辣蹄花拌面可能系视觉效果嘅影响 装面嘅碗好大个 所以望落面嘅份量真系唔多🥲 猪手都几肥美 麻辣味道就唔系好重 味道正常台式红曲肉拌太面呢个红曲肉望落好大嚿肥膏 真系都唔系好敢食太多😫 但系如果净系食瘦肉嘅部份 味道就真系争咁啲 所以如果怕食肥肉嘅朋友就唔好拣呢个啦🤥冬瓜茶 白桃乌龙两个比较个人喜欢饮白桃乌龙多啲 乌龙味道几好 因为冬瓜茶比较甜 个人就唔系特别喜欢😐食完真系唔系好饱 如果大食嘅朋友就要注意啦🤐 同埋系我入呢间舖头之前冇睇清楚 门口已经写明系食Kiki面 屋企都煮到嘅模样🙃
蒜片台式肠 凉拌川茸
蒜片台式肠