2022-12-17 24 浏览
星期五放工睇戏前揾嘢食,呢间餐厅喺正戏院隔离,够晒方便。海鲜三重奏 $128呢个power bowl有虾、八爪鱼粒、同埋鱼柳,充满蛋白质👍🏻我哋拣咗杂锦饭,有白饭、红米同埋藜麦,全部捞埋一齐加上一啲紫菜同埋沙律酱,配埋啲爽口生菜、毛豆一齐食,好好味又健康😋南洋宫保大虾意大利面 $128微微辣好惹味,宫保大虾几爽口,仲有啲脆口花生😍意粉炒得几有镬气,配埋啲爽口青椒丝同埋洋葱,好香😋墨西哥鸡卷配薯条墨西哥鸡卷即做热辣辣,里面鸡肉软腍,少少微辣香口😋伴碟配咗少量生菜。我哋加咗$20要埋薯条。薯条好有惊喜😍系我钟意食嘅粗身薯条,加上佢炸得好好真正外脆内软。每个主食加$30可以升级做套餐,包咗沙律或者汤同埋一杯嘢饮。餐汤连埋餐包,餐包热辣辣几松软。沙律比想像中大份,酱汁清新,生菜爽口配埋粟米粒、蕃茄仔,几清新。嘢饮方面,我哋拣咗果茶,店员话而家天气冻,佢哋专登做咗常温,少甜冇冰,够晒细心👍🏻
星期五放工睇戏前揾嘢食,呢间餐厅喺正戏院隔离,够晒方便。

海鲜三重奏 $128

南洋宫保大虾意大利面 $128