2020-05-12
戏院开番,急不及待去睇少年的你,不过系睇戏前需要医饱个肚,于是系附近揾食,行行下去到康怡广场见到有间食火锅好似唔错咁五点几见到未有人,但门口望过去已经准备到好丰富既食材😋系咪等紧我😎晚市有几种唔同牛肉拣,汤底可以拣两款,仲可以追加海鲜😋😋精挑细选之下我同妈妈一致拣左严选牛肉放题,汤底拣左蕃茄配香辣,猪骨酱油配寿喜烧,落完单店员会提番计时90分钟,嗯,够哂时间扫食😎入左位冇耐汤底就上到,速度上都几抵赞👍个严选牛肉睇落去实在令我流哂口水🤤枱边有张咁既memo手,睇落好正咁 不过今次时间紧迫就唔叫住主菜放低先,行左出去扫视下有咩配料拎,一望超多种!酱汁配料好齐全!完全可以发挥创意自己较汁🤗除左配料佢仲有饭,咖喱,中式汤,糖水供应,以呢个价钱黎讲真系算多款咯拎完一堆野开开心心开餐😋😋个牛肉的确如店员所讲肉味浓,虽然冇乜脂肪但都算滑口,酱汁多款可以试好多唔同味道👍食完主餐梗系要有个甜品作为完美既结束,食雪糕🍦旁边有大量小配料自制雪糕😋我整同妈妈整,食得好滋味😋😋食饱饱都差唔多够钟睇戏,未够90分钟就走噜,呢间店我第一印象就系配料劲多多多😆食物既质素都中上,呢个价钱食到咁既质素cp值相当唔错。有机
晚市有几种唔同牛肉拣,汤底可以拣两款,仲可以追加海鲜😋😋
,落完单店员会提番计时90分钟,嗯,够哂时间扫食😎
入左位冇耐汤底就上到,速度上都几抵赞👍
个严选牛肉睇落去实在令我流哂口水🤤
主菜放低先,行左出去扫视下有咩配料拎,一望超多种!
酱汁配料好齐全!完全可以发挥创意自己较汁🤗
拎完一堆野开开心心开餐😋😋
食完主餐梗系要有个甜品作为完美既结束,
食雪糕🍦
旁边有大量小配料自制雪糕😋
我整同妈妈整,食得好滋味😋😋
食物既质素都中上,呢个价钱食到咁既质素cp值相当唔错。有机会会再试下其他肉既款同果个海鲜!