「银河守护队3」近排啱啱上昼,作为Marvel迷嘅🐻为咗防止剧透,首映个日已经立即冲去睇🤓睇戏前紧系要食餐好,咁先有好情🤪Element戏院隔离正正有间Cafe「Alimente」,高质开餐之选🌟.餐厅主打西餐及健康Power Bowl💕由于系戏院餐厅关系,呢到买嘅食物都可以拎入餐院食,劲方便🤟🏻堂食的话都免加一,喺点餐区落order后会有人送餐上嚟😌.🍴纽西兰香草肉眼扒配田园烤菜💰$208肉眼外层煎得焦香,内里粉嫩,卖相好靓仔😍肉质软腍,好重肉味😋就咁食都好好味,如果想再浓味啲可以蘸个酱汁,带点酒香😚旁边有烤茄子、翠玉瓜、南瓜、蕃茄仔、芦笋等配菜✨.🍴海鲜冬阴功蕃茄意粉💰$158有惊喜嘅意粉❣️意粉口感完全做到Al Dente😆冬阴功嘅酸辣香完全渗入意粉当中,令人一食有胃口大增嘅感觉🤪内里有青口、鱼块、三色椒、洋葱等配菜,好丰富😚.晚市套餐包埋餐包、餐汤及饮品💕今次是日餐汤系西兰花三文鱼汤,好香滑且有粒粒西兰花口感🥦额外加$38配红酒衬返个扒🤣.食饱饱就去睇戏,大满足🥰

🍴纽西兰香草肉眼扒配田园烤菜
💰$208

🍴海鲜冬阴功蕃茄意粉
💰$158
海鲜冬阴功蕃茄意粉

晚市套餐包埋餐包、餐汤及饮品💕今次是日

食饱饱就去睇戏,大满足🥰
  • 海鲜冬阴蕃茄意粉