2017-03-26 280 浏览
呢间甜品铺去过之前其他分店都唔错, 今晚睇完戏食完饭带埋个甜品轻轻松松咁就好圆满啦... 我哋两个情侣睇咗一阵餐牌,竟然心有灵犀决定拣两样甜品都是一模一样, 原来好朋友总是有默契的!甜品我哋拣咗一冻一热。 冻甜品是日本红豆豆腐花, 讲真唔系好识分平时的红豆和日本红豆的分别,不过既然佢咁讲我梗系信啦。 本来平平无奇的红豆豆腐花加埋个雪米糍又即刻觉得丰富咗㖞,不过食落其实味道就不算好特别。热甜品是椰皇炖蛋配汤圆, 由于我唔系特别钟意椰皇再加汤圆,所以我就觉得普普通通。不过我老婆就觉得合格有余!最后一定要弹,就是这里的服务生态度认真麻麻。 叫我哋 拉枱櫈冇讲唔该, 态度硬掘。所以服务分要扣!
甜品我哋拣咗一冻一热。
$38 (其他)