2019-05-18 446 浏览
贵嘅tea食过,平嘅tea食过,但讲到真系用料矜贵嘅tea,就要数今次呢间J's Bar Bistro 喇,鱼子酱都出动埋,成本都几高。佢新推出嘅Pink Lady下午茶用童话做主题,粉红控见到实尖叫,佢仲有齐南瓜车、玻璃鞋,极美,令我都有做一日公主嘅感觉 (返屋企又阿四喇)哈~一个层架唔系向高空发展嘅High Tea Set, 做到嘅气势同气氛都咁澎湃,影相仲劲靓,真系好难得!朋友倾开,原来J's Bar做下午茶年资唔算太耐,但每次出品都极靓,食落真系冇失望,佢仲玩埋喷烟元素,刺激视觉,环境又有class。2人价钱$498 +10%,星期一至日都有,不过想食记得要book位。

Pink  Lady  Afternoon  Tea  Set  鱼子酱

Pink Lady Afternoon  Tea  Set

2019-05-08