2024-03-30
因为之后一日放假,呢日一放工同屋企人出街食饭开心一下😊大围呢一边越来越多好野食,呢一间我哋见佢个名都好得意,又未食过,又好少食酸菜鱼,所以今晚嚟试吓先我哋约五点几就晚饭,幸好时间早不用等位我哋按照菜单, step by step 咁样点我哋嘅晚餐我地选左-江团鱼店主要有三款鱼选择,介绍上面写呢种鱼比较鲜味, 所以拣咗呢种另外我哋嗌咗唔辣嘅蒜蓉底(下次有机会再食佢哋真店之宝嘅椒麻😊见到人哋食呢个好似都好吸引) 鱼一上枱好香!平时喺屋企惊食鱼有骨,嚟到出边食呢一啲又大又啖啖肉正与感觉劲幸福😊另外,鱼嘅外皮烤得口,真系屋企煮唔到我哋额外加咗娃娃菜,菜比较挺身,所以用嚟去吸收鱼嘅汤汁好好味之余又不会淋再点左豆腐,呢啲系比较硬身少少𠮶一种,加埋鱼一齐食都好好味饮品嘅Menu劲吸引,好多好得意嘅名添佢哋嘅饮品都做得非常优秀!我哋两个都好钟意芝士奶盖嘅咸咸香香,我哋叫咗一杯芝滋草莓,一杯芝滋葡萄,两个都实在好好饮!而且好大杯!芝滋葡萄里面有粒粒提子肉,系原粒!好惊喜士多啤梨都好好味,配合埋芝士奶盖系非常之正嘅组合,茶味亦比较突出鱼之外我地都叫左胖胖糍粑好香口甜甜地少少咸热辣辣好好味!里面嘅黑糖流心真
我哋约五点几就晚饭,幸好时间早不用等位
我哋按照菜单, step by step 咁样点我哋嘅晚餐
我地选左-江团鱼
再点左豆腐,呢啲系比较硬身少少𠮶一种,加埋鱼一齐食都好好味
饮品嘅Menu劲吸引,好多好得意嘅名添
佢哋嘅饮品都做得非常优秀!
芝滋葡萄里面有粒粒提子肉,系原粒!好惊喜
鱼之外我地都叫左胖胖糍粑
好香口甜甜地少少咸热辣辣好好味!里面嘅黑糖流心真系好正
食饱之后都可以去城门河散吓步,消化吓个肥肚腩😊满足嘅晚餐
满足嘅晚餐!正!