妈咪最近大爱石板烧牛 发现左旺角有一间劲抵食嘅 即刻要同我去试吓贴心offer 餐枱上附上围裙一件 第一次食 店家好有心机同我哋介绍结果我哋都拣咗佢推介嘅:美国prime 封门柳可能大家对呢一个部位都比较陌生(包括我)原来封门柳系牛横隔膜外嘅肌肉 可以话系全只牛入面肉味最香浓嘅部位果然!我可以大胆咁讲一句 呢个位真系好嫩 好重牛味!而且好易咬开,好林!我谂试过呢一个部位都好难返到转头美国安格斯牛小排其实安格斯牛小排都一样香味十足不过有筋 难咬少少 同上面嘅封门柳相比 就相对失色蓝青口石版烧另有风味!同场仲有白饭、面豉汤、沙律全自助!牛味本身已经好香浓 所以我哋都冇用到呢啲汁~净系落佢哋提供嘅岩盐同黑椒已经十分惹味石版烧热气 ~ 饮番啖乌龙茶降下火温馨小提示食完出嚟先发现 原来系要喺门口自己点餐先入座我哋去到有你冇你就直接冲左入去 但系店员都照样招呼 食到咁饱都系200几蚊 真心抵食!但强烈建议大家唔好着白色、浅色衫去 因为啲汁真系周围弹㗎

贴心offer 餐枱上附上围裙一件
第一次食 店家好有心机同我哋介绍
结果我哋都拣咗佢推介嘅:

美国prime 封门柳

美国安格斯牛小排
其实安格斯牛小排都一样香味十足
不过有筋 难咬少少 同上面嘅封门柳相比 就相对失色

蓝青口
石版烧另有风味!

同场仲有白饭、面豉汤、沙律
全自助!

石版烧热气 ~ 饮番啖乌龙茶降下火