2023-12-06 8 浏览
今日中午约咗朋友喺旺角附近食午餐,呢度真系太多选择,我哋就拣左呢间石烧😆😆因为大家都未试过,咁不如就一齐黎试新嘢啦😄由于我们仲有野做,时间不多,去吃石烧就岩啦,呢度仲有set lunch选择,抵食好多😄😄我就拣咗个极上级吉列牛,我朋友就拣左特级牛小排,套餐有饭有饮品,就例牌啦,我都不用详细介绍。重点讲牛啦,个吉列牛就有些厚度,睇落系ok ge。😄😄油脂分布可以不会因为吉列再烧导致太干。餐厅有酱汁配搭,但我个人喜欢烧熟后落盐更香口。而牛小排就很新鲜,而且份量足够,同样落盐才吃到牛肉味。不过有少少留意地方,是烧肉时油脂有时候会弹到手上。俾足饭素嘅饭系好食嘅,用嘅系珍珠米!总结来说午餐套餐有此份量和质素,值得再来。